Välj en sida

(16.41)

Haha! Jag kan inte kalla henne bebis med rakt ansikte… 😛

Igår blev loppan sjuk. Det gick till precis som vanligt. Hon började hosta, hon spydde, och sen fick hon feber deluxe. Tycker det är lite jobbigt att hon alltid spyr när hon blir sjuk. Sen går man och nojjar i flera timmar för att hon åkt på magsjuka. Än så länge har hon inte det. Men det är ju inte utan att man svettas när hon inleder varje sjukdomsperiod så. 

Imorse blev helgen fulländad. Då blev pappan sjuk. Han har legat helt utslagen i soffan hela dagen. Lite annorlunda från när mamman är sjuk – men i det avseendet är vi nog lite av en klyscha. Lexie har faktiskt blivit piggare nu på eftermiddagen, men det har varit en trött och gnällig dag för den här mamman. Som tur var är det måndag imorgon. Måndag innebär ny vecka. Ny vecka innebär THE week. THE week notre aventura commence! Shihuuuu! 

Nu sitter jag mest och väntar. På att klockan ska gå. På att det ska bli matdags. Samtidigt känner jag mig lite sådär i fixartagen. Jag hade velat sortera och ordna och dona med något. Vi fyndade en liten garderob till Lexie i veckan eftersom hennes massamassa allt mer skrymmande kläder inte går ner i hennes byrå än. Började sortera in i den häromdagen men blir så modfälld varje gång jag börjar fixa där inne. Det står två bokhyllor där som vi ska försöka sälja. Det står fortfarande fyra flyttlådor där inne med grejer som inte ska packas upp. Det ligger väskor och grejer på golvet innanför dörren. Jag vill bara få ut alla skit som inte ska vara där och göra iordning åt henne! 

Men det får nog bli efter resan. Innan det finns ingen realistisk chans att bli klar. Nämen slå ihjäl lite tid med att plocka fram väska åt Lexie och börja packa lite. Det skulle ju rent av vara lite smart. Slippa lägga tid på sånt som redan finns framme i slutet av veckan när vi har fullt upp med allt annat. 

Japp! Så blire!