Välj en sida

(17.52)

Åh som jag längtaaar!!! 

Vi ska ut och bila, vi ska ut och flyga, med våra närmaste, närmaste! 

En kort veckas fullt ös medvetslös och sen kör vi! Äventyr!! Idag har vi införskaffat grejer för att säkra upp bilen. Vi är ganska kinkiga med det där när vi ska köra långt vintertid. Spade, ficklampor, lyktor, åtminstone en Gerber. Bra-att-ha-grejer ifall,  ifall som liksom inte tar någon plats i bilen. Vi har kört den här sträckan vintertid så många gånger och det känns fel att inte säkra upp bilen lite innan. Särskilt nu med loppan. Nästa helg blir det till att kolla alla tankar, fylla på spolarvätska, kolla vindrutetorkare. Bilen ska vara färdig och shipshape när vi åker.

Jag ska börja packa Lexies grejer så smått tänkte jag. Det är ju inte som att hon använder så mycket av de kläderna nu… 😛

Får gå igenom vårt förråd av väskor och se vad vi ska packa henne i. Det är förrädiskt lätt att tänka att den ska vara liten… Men icket då! Hahahaha! Hon har typ mest grejer med av alla… 😀 

Tänk en ettåring, en och en halv vecka, och ingen tvättmaskin. Men samtidigt tror jag att jag varit ganska restriktiv i hennes lista. Vi ska ju asa på skiten också. En väska var + handbagage. Det blir hanterbart. 🙂 

Fattar inte hur mina föräldrar pallade med tre ungar. Vi flög ju rätt mycket som barn, men så fick vi bara ha med varsin väska och handbagage. Annars förstår jag inte hur de skulle orkat faktiskt. Man behöver ju inte slå fälleben för sig själv när man ska hålla koll på tre ungar också. 

Nästa vecka ska vi hämta Lexies pass också! Det kom för typ två veckor sedan men vi har inte haft en chans att hämta. Men vi har fått en liten lucka i veckan så då!  

Blir lite….fundersam… Det där med baddräkt asså. Iiinte jättepepp. Jag växlar mellan att känna skitsamma, fuckit, jag ska bara ha på den för Lexies skull och resten kan kvitta… Ooooch sen bland blir  jag tvärt illa till mods. Nåja, jag vet inte vad jag tänker med det här. Det är jobbigt. Jag känner mig inte som mig själv och jag känner mig så blottad. Inte ”naken” blottad. Mer… Ja. Jag vill inte att andra ska se mig som någon jag inte känner igen…Så väldigt blottat. 

Nåja. Idag hade jag önskat mig familjemys. Vi vaknade, packade på oss kläder och åkte in till stan och åt frukost. Det var så himla kul att hitta på något hemifrån. Vi har varit lite dåliga på det på sistone med allt som behövt göras hemmavid. Sen passade vi på att kika in på nyöppnade Dollarstore före värsta strömmen och plocka på oss lite grejer, bland annat till resan. Plockade på mig en ram till en jätteviktigt bild som jag har velat rama in ungefär hur länge som helst. Men så hittar jag naturligtvis inte bilden nu när vi kommit hem. Typiskt. Åh jag vet ju att den är någonstans.

Oh well. Har jag sagt att jag längtar till nästa vecka?! Till äventyr! Till resa! Till Er! <3 😉 

Peppast! Gaaaah!