Välj en sida

…Sista fredagen skulle jag och Chrille in till Jönköping. Vi hade en plan för saker som skulle hinnas med. Det slutade med att vi gick på PizzaHut och Optimera. 

När vi precis ätit klart inser vi att Lexie sitter och bajsar. Det var aslång kö till toaletterna så vi ryckte på axlarna och sa att vi löser det i bagageutrymmet på bilen. På vägen ut börjar det regna. När vi kommer fram till bilen öppnar sig DET blötaste hällregnet över oss. Vi hade ju tänkt stå under bagageluckan och gömma oss, det funkade ju inte riktigt. Hips vips har vi lagt Lexie på sitt bajsskydd och krupit in i bagageutrymmet med henne. Där sitter vi två blöta vuxna i bagageutrymmet på vår bil och byter blöja på vårt barn… Lockade fram både ett och två skratt från bilarna som körde förbi och själva höll vi på att kissa på oss av skratt. Det är inte helt okomplicerat att byta blöja när man skrattar så hårt och är inknölad i ett litet utrymme… 😀