Välj en sida

(23.26)

Idag spenderade vi större delen av dagen på vårdcentralen. Jag vet inte om det i sig var så jäkla kul…
Först hade vi 2-månaders kontroll av lillan; hon mäter nu 62,4 cm(!) (ogräs säger jag bara). Sen före lunch skulle jag ha lite mammasamtal och efter lunch var det dags för återträff med vår föräldragrupp. Det var riktigt kul att se alla igen, i sällskap av bebisar helt plötsligt.
Alla hade en egen berättelse om hur resan varit och det blev så påtagligt hur olika alla förlossningar ändå är.
Lexie var både störst och äldst – inte så förvånande egentligen. Hon har hittills varit större än alla vi mött i hennes ålder. Det är rätt häftigt vilken skillnad det är från barn till barn redan. De växer så olika och har liksom redan tydliga, individuella preferenser. Redan vid knappa två månaders ålder.
Den ena vägrar sova på dagen, medan den andra sover hela tiden och den tredje prompt sover bäst i vagnen. De har redan egna egenheter för sig. Det är så himla häftigt att sitta och jämföra, utan att för den sakens skull mäta.

Vi får se hur det blir med kontakten här framöver. Det är som sagt några familjer vi hållt kontakten med hittills men inte lyckats få till någon träff. Nu bokade vi lite halvt om halvt en träff med en familj och skulle höra av oss till en annan.
Det ska bli kul att hitta lite lekkamrater till lillfian även om det inte blir så mycket leka än på ett tag. 🙂

Imorgon får vi se om dagsformen tillåter en långpromenad med lillan och odjuret. Känner ett starkt behov av att komma igång och röra på mig mer. Det är absolut inget negativt eller ovälkommet i sig, men jag vet inte om jag känner behovet av rätt anledning egentligen.
Jag skulle behöva sluta ha så jävla bråttom med allt…