Välj en sida

I onsdags gick vi på bio – med vår bebis! SF har kört en kampanj och visat Star Wars på barnvagnsbio, vi hade en biocheck över, hade inte sett filmen och tänkte att hon måste ju börja hjärntvättas förr eller senare… 😛

Det var skitkul. Vi var själva i salongen och upplevelsen kändes uppriktigt busig. 🙂
Men det roliga tog slut fort. Efter filmen tände människan som jobbade inte upp salongen som han skulle och när vi skulle gå ner för att ta den obligatoriska bioselfien missar jag ett steg i mörkret, trampar fel och drar världens praktvurpa. Det enda, ENDA jag verkligen minns är det sinnessjuka kraset och knaket jag hörde när foten vek sig. Det var så jävla äckligt. Nu gick som tur var inget sönder och jag hade telefon och jacka och reflex som tillsammans hade kunnat låta illa när jag föll. Skitäckligt var det oavsett.

Sen var dagen slut. Chrille gjorde ett så sött försök att få till lite mys på kvällen och hade med gomat hem. Men det blev inte mycket mys för foten blev inte bättre trots lindningar och högläge enligt konstens alla regler.
Jag har stukat den foten så satans många gånger på mattan att jag började träna med stödstrumpa,
och något kändes bara fel nu.

Så det blev en föga uppskattad tur till akuten. Jag blev röntgad och igår fick jag komma tillbaka på skiktröntgen för att de skulle få en tydligare bild. Jag har en liten, liten flisa lös i foten. Om den gått av nu eller någon av de andra gångerna gick inte att säga. Men den hade helt klart med smärtan att göra, kan ha räckt med att den flyttade på sig lite – det är ju så trångt mellan alla delar i foten.

Nu har jag avlastat och haft högläge i två dygn och det börjar vara människa av krymplingen igen.

Men avslutet på vår mysiga barnvagnsbio blev ju inte riktigt som jag tänkt. :/

Nu ser jag istället fram emot helgen, imorgon ska vi promenera ner till skolan och se på LTU Big Air. Sen på söndag tänkte vi ha lite alla hjärtansmys. Framförallt ser jag fram emot mys utan skador!