Välj en sida

Alltså just idag har jag blivit knäpp!
Jag skulle sitta och tentaplugga var tanken. Men allt har bara varit tokfel! Ryggen har tagit stryk av kontorsstolen och bara efter korta stunder gett värk. Samtidigt har nåt lagt sig konstigt i sidan efter hand som Knodden vuxit och det har ömmat och varit allmänt obekvämt heeela dagen.

Och sen har vi vårt lilla underbarn förstås – som har varit, ja; aktiv. Sprattelgubbe är bara förnamnet. Inte så jäkla snäll mot mamma nej.
En så fruktansvärt obekväm dag på det stora hela. Det lär väl bli fler av den sorten antar jag. Snart bara två månader kvar. Är väl ett under att det gått så här länge smärtfritt.
Nu har jag lyckats sätta mig i soffan hyfsat bekvämt så jag ska bli här en stund till. Sen vidare till sängen, där vet jag åtminstone helt säkert att jag kan ha det bekvämt och mysigt. Det gör det ännu lite mysigare att krypa ner faktiskt. 🙂

Imorgon är det onsdag – då har mer än halva veckan gått. Då kommer Chrille snart hem!! 🙂