Välj en sida

image

Torsdag, fredag den här veckan var ju helt sanslöst bortom allt förstånd. Jag hade så vansinnigt tråkigt. Chrille hade långvecka och kom inte hem förrän fredag eftermiddag och sista dagarna kröp jag på väggarna av uttråkning. I torsdags plockade jag fram Chrilles skjortor och strykjärnet och efter det räkningarna – för att jag var så vansinnigt uttråkad! ?

Det blev världens projekt att hitta på så mycket som möjligt att göra hemma när allt var städat och alla tvättar tömda blev det mer och mer utmanande. Jag fick ett ryck och sydde nya kuddfodral till sittkuddarna i köket som jag stört mig på så länge. Jag sorterade om badrumsskåpet och var inte långt ifrån att låta ocd’n ta över helt och hämta linjalen. Jag bäddade Knoddis säng.
image

Jag gjorde en sats sylt och en blåbärspaj, tvättade ett fönster, stickade på brorsans present och passade på att sy fast öglorna på ett par handdukar som legat och väntat på det i säkert ett år. Sen var det ju den obligatoriska skolförberedelsen som skulle göras också. Höll på att bli knäpp när jag insåg att vi inte fått tillgång till materialet till läsperiodens stora kurs. Sökte runt och insåg att ansvarig examinator är samma människa som fullkomligt tappade bollen under vår första kurs i höstas. Det är kanske något man ska förvänta sig av honom fortsättningsvis också… Så kan jag åtminstone vara ute i bättre tid och börja jaga honom. ?

Igår åkte vi upp till Boden och gick på Load up North. Coolaste mässan i stan! Det finns väl kanske inte så otroligt mycket att göra på mässan, men vi har så jäkla kul bara av att gå runt och glo. Mässan är så galet heavy duty. Här uppe är det ju många som vill flörta med gruvindustrin så maskinerna är ju bortom enorma. Caterpillars 60-tons skopa är liksom från en annan värld.

Det hade varit så häftigt att se vissa av utställarna lasta sina grejer, om maskinerna var stora – då ska du tänka att det kommer en maskin för att hämta monstren. Det är riktigt coolt är det! 🙂

Idag ska vi fira Brinisen och sen blir det nog bara mys. Har lite dåligt samvete för att hennes present inte är klar, men projekten har verkligen hopat sig nu iom att jag sovit bort sommaren. Hon kommer ju att få den alls och jag hoppas verkligen hon blir glad.

Sen blir det väl prepp inför imorrn. Kan knappt tro att det redan är terminsstart… Jag är laddad och lite nervös på samma gång. Nu börjar terminen. När terminen är slut kommer vi att vara fyra… <3