Välj en sida

Måste ju skriva en rad om lilleman också…

Är så himla skönt faktiskt – att se att han mår så bra. Var så orolig för en himla massa saker från början.
Att det skulle vara för trångt för honom, att han inte skulle trivas i området, att han skulle bli stressad av flytten, att han skulle äta dåligt, inte vilja ut, vara trött och slö och olycklig hela dagarna.

Men inget av det har hänt. Han satte igång och började leka och ha sig i allra värsta flyttröran samma dag vi flyttade. Han busar, äter, kastar runt tuggben i lek, bajsar, sover, jagar flugor, piper när han inte kommer åt flugorna :), och mår bara generellt helt toppen.
Det har varit en omställning på promenaderna eftersom vi aldrig bott i ett såhär livligt område förut. Men han har varit övervägande duktig och det är framför allt så vansinnigt skönt att faktiskt se honom må så bra!

Så här gött mår pluppen efter långprommis när han får gotta ner sig i soffan (sängen :P)