Välj en sida

 Vem tryckte på ”fast forward”??

Tiden inte bara flyger förbi. Den rent av avlossas likt urladdningen från en kondensator i hastigheter som rivaliserar självaste ljusets!

Det är nu mindre än två veckor till flytt – och oavsett hur mycket jag tänker på det så sjunker det bara inte in! Skrev det härom dagen och skriver det igen. I den här takten kommer det sluta med att jag BÖRJAR packa en halvtimme innan det är flyttdags…

Samtidigt längtar jag efter så sjukt mycket. Efter sommaren och att få se Chrille mer. Efter att få umgås mer med vänner. Var över hos bästaste Becky igår på middag och hade verkligen skitkul! Saknar att umgås så. Saknar att umgås så med människor jag bryr mig om och har kul med.
Vill jag absolut få in mer av!
Sen ska vi inte glömma den ovannämnda flytten som närmar sig likt en orm som smidigt, obehindrat och tyst som döden närmar sig sitt byte. Likt ett lejon – maskerad av den fria vildvuxna naturen – smyger sig på gasellen på savannen. Det var ju värst vad man leker med ord idag, är ju verkligen helt morbid! =) Tur att det inte märks på mitt humör 😛

Jag längtar efter att få träffa min gudmor mer igen, särskilt nu som vi kommer att bo så nära!

Men ska försöka fokusera på plugget även nu på upploppet. Matten har blivit ren poesi – författarna blir mer och mer lyriska över begreppen…

Ska bli skönt när jag är klar! Sa jag förresten att jag längtar till hösten också?!
Till att få påbörja en utbildning paw rhiktit! Rätt utbildning!

Blev förresten alldeles lyrisk igår på vägen till Becky. Gick förbi den lilla blomsteraffären i Kattesund. Det är verkligen en liten dos av himmelriket är på jorden! De hade precis börjat plocka in alla blommor i butiken inför stängning och när man klev in genom dörrarna möttes man av ett helt hav av tulpaner i alla möjliga färger! Hur underbart måste det inte vara att mötas av det varje dag.

Längtar efter det också. Att få fylla ut hemmet med blommor i alla möjliga färger och former! Snubblade över en blå orkidé för ett tag sedan och ville bara ha – de är ju vansinnigt sällsynta. Men hade ingenstans att ha den och så är de så fasligt dyra.

Får spara och hålla ögonen öppna till en annan gång!

Nu ska jag börja ladda till ikväll. Har fått napp på ett riktigt gött sommarjobb och ska på informationsmöte ikväll. Inbjudan var rätt luddig så jag är inte helt på det klara med vad det innebär för mina chanser att faktiskt få jobbet. Det var 15-ish platser utannonserade och det framgår ingenstans hur många som är bjudna…
Men jag tänker gå in för att kicka rumpa oavsett. Jobbet skulle verkligen rädda sommaren för det ger inte taskigt med pröjs alls.

Wish me luck!