Välj en sida

Finns det inget att ängslas över så skapar jag något att ängslas över…

På måndag är det äntligen dags! Jag ska upp till Kristianstad och skriva kontrakt på vår nya lägenhet. Har längtat efter det här i vad som känns som en evighet och har fortfarande inte insett att det äntligen är på riktigt. I mitten på april blir det flytt. 
Man hade kunnat tycka att allt borde vara frid och fröjd för tillfället – plugget har gått över förväntan än så länge och jag har fått lägenhet, Chrille kommer (om inget oförutsett inträffar) komma hem oftare under sommaren och jag vet vad jag vill göra de kommande åren. 

Men så lätt är det aldrig med mig… Nu går jag istället och ängslas över sommarjobb och det faktum att svaren på alla ansökningar kommer tidigast i april och skulle jag inte få något av dem så är sannolikheten för att jag hinner hitta något annat ytterst liten. 
Visst – det är en fullt rättfärdigad oro. Utan sommarjobb inga pengar. 
Men tänk om OM inte fanns… Chrille säger det till mig jämt.
Jag kan faktiskt inte gå och planera för varenda möjliga scenario. Men det är jag i ett nötskal – kan jag oroa mig för något så gör jag och oftast helt i onödan.
Det är så svårt att bara njuta när det hela tiden finns något att oroa sig för.

Just nu försöker jag bara påminna mig själv om att ta en sak i taget, en sak i taget…
Och försöka komma ihåg att vara glad för det som faktiskt är bra, det som faktiskt går åt rätt håll.

Den här veckan fyller våra djur år så jag och syster drog iväg till Lomma för att shoppa djuratiraljer. Det blev lite nya selar och halsband, godis (naturlisch =)) och några nya, aningen mer stimulerande och tåliga leksaker åt min get till hund. 
Jag vet någon som kommer bli mer än måttligt lycklig!

Ikväll blir nog latkväll, ska spara på energin eftersom en hel timme går förlorad inatt ;) 
Tidsomställning är bestämt bara roligt på hösten!

Första vårpromenaden och första fjärlien för i år.

IMG_0562 IMG_0577