Välj en sida

Jag är lite dålig på att skriva frekvent här. Jag är rent av mycket dålig på att skriva frekvent här. Det är egentligen rätt dumt. När jag väl får tummen ur att faktiskt skriva av mig lite så blir inläggen 300 år långa och då finns det ingen stackars sate som orkar sig igenom allt dravel. Tänker att jag bör skärpa till mig på den fronten – ska försöka göra det också. Har redan kommit jättelångt som manifesterat tanken…

Orkar inte en recap från december. Känns dumt med tanke på att jag vill undvika evighetsinläggen… Hoppar in lite här och där istället.

Det har verkligen svängt helt hejvilt. Mellan skolan, lägenhetssök, sommarjobbssök och de få tillfällen jag och Chrille kan ses så har det varit en helt vansinnig bergochdalbana, men nu har det börjat plana ut lite. Amplituden på sinuskurvan är inte fullt lika hög och perioden längre, det är skönt.
Tentade Matte D i måndags och fick resultatet igår – godkänd med råge! Det känns så underbart skönt. Läste ju Ma D på gymnasiet och blev godkänd där också, men marginalen var så liten att jag aldrig känt mig förtjänt av betyget (misstänker egentligen att det inte fanns någon marginal att tala om alls – tvärt om). Nu ligger jag på VG-MVG nivå och resultatet känns välförtjänt. Det känns inte längre som att jag låtsas tillhöra en klubb jag inte platsar i – jag har äntligen förtjänat min plats. Vet att det låter helt befängt, men det är så det stundtals känts.
Nu är det fysiken jag väntar på – där är ångesten betydligt värre. På grund av en miss i schemat så har alla legat efter från början, och jag som envist skulle repetera de första kapitlen hamnade än mer efter. Var långt ifrån beredd igår… Men samtidigt vet jag att jag kan det mesta rätt bra, om det nu ska vara någon tröst vid ett eventuellt dåligt resultat…

Fick andra goda besked igår. Jag ligger nu top 5 på två lägenheter och väntar besked, det kommer bli minst ett jubelvrål om jag får en av dom. Har väntat på det här hur länge som helst!

Ska inte bli långrandig nu. Veronica släpade iväg mig till Sci-Fi mässan i Malmö förra helgen. Joe Flannigan skulle vara där och hon var helhispig! =)

Veronica och Joe Flannigan

      

    Och ingen tidig vår är komplett utan Theo på en stor gräsplätt. Vet inte hur han tänkte – OM han tänkte – med den där ”pinnen” men det gick inge vidare…