Välj en sida

Yepp! Bilden får säga allt! Jag är så himla glad och pepp. Det här behövdes verkligen!

Jag är så himla stolt och glad och lättad! Detta på precis 4 veckor. Behövde verkligen få se det här idag! Det gör att man håller ut till nästa gång. Det känns helt fantastiskt att jag faktiskt lyckas med det här – eller åtminstone så håller jag på. Har ju en bit kvar till målet, men dit ska jag! 🙂

Det var riktigt skönt och betryggande på gruppträffen ikväll. Jag har bättre koll än vad jag vågat tro och det känns skönt inför Jämvikten. Jag har en plan och jag vet hur jag ska göra. Det känns bra. Nu behöver jag bara bli bättre på min Mentala Träning och att få in ordentlig vardagsträning. Sen kan det här gå riktigt bra.

Vi var iväg och fixade matbord och stolar idag. Det är första gången någonsin som vi har ett ordentligt matbord med stolar där man kan sitta och äta. Det känns helt underbart faktiskt! Katastrofområdet börjar likna ett hem lite i taget. Det är också skönt.

Är helt utmattad efter dagen idag. Blir inte skrivet mer nu – håller på att falla ihop på stället. Får ta igen det imorgon. Hoppas på en god nats sömn.