Välj en sida

theo3

Har inte varit en optimal helg – men samtidigt har den varit ganska så…optimal. Det är underbart motsägelsefullt!

Har inte druckit ordentligt, har inte tränat mentalt som jag skulle. Men likväl har det varit den första helgen på länge som jag genomgående kan kalla för riktigt bra!
Igår blev en ovanligt tidig lördag, vi skulle köra hela vägen till Eksjö för att kolla in en ny-gammal bil. Vår Betty är helt fantastisk och helt rätt bil för oss. Men hon dricker tyvärr lite väl mycket för att det ska vara helt hälsosamt. Därför var vi iväg och blev glatt överraskade av bilen vi kollade på. Liten och kompakt men enorm(!) likväl.

Med lite tur hämtar vi den imorgon och kan köra runt en jäkla massa billigare, det ska bli så himla skönt! Trippen till våra absolut favvo-smedsbybor kommer därmed ett steg närmre.

Sedan drog vi till Habo. Älsklingen har på allvar börjat köra stenhårt med fotograferingen och hade ordnat så att han skulle få fotografera Habo Parkour klubb in action.
Resten av helgen har vi spenderat i sängen. Missförstå mig rätt nu – vi har kollat igenom en hel säsong Arkiv X. 🙂

Jag ser fram emot veckan som kommer. Ser fram emot lite förändring – den positiva sorten för en gångs skull – och nya framsteg. Utmaningar lockar faktiskt. Ler vid den insikten, det är en härlig insikt. Det betyder att jag trots allt vill framåt. Vill jobba framåt.
Måste jobba mer med min Mentala Träning och på att få ihop min träning bättre. Lägger för mycket vikt vid att få in stenhårda gympass istället för att fokusera på att få in vardagsträning. Det är trots allt den som gör mest.

Nu ska jag krypa ner med min älskling – han har nästan somnat – och jag ska somna med honom.