Välj en sida

Jag älskar att skriva! Det behöver inte röra något konkret, jag kan ordbajsa om precis vad som helst och jag älskar det! Idag fick jag höra att jag ”har en gåva”. Har hört liknande innan – men av någon förunderlig anledning har jag aldrig riktigt tagit till mig det…

Är väl lite skevt vaccinerad på det sättet (också), kan inte ens ta komplimanger om saker jag älskar. Enda undantaget är när jag står på mattan i min dräkt. Där har jag riktigt självförtroende. Där är det enda stället där jag verkligen känner att jag är riktigt grym på något och småfarlig :).

Chrille ropar att jag ska ordbajsa om något kul (för en gångs skull?). När jag frågar om vad svarar han reaktiva spänningar. Så för hans skull ska jag beröra ämnet i kvällens inlägg.

Reaktiva spänningar låter som något riktigt häftigt men som antagligen egentligen är ganska basic. Skulle kunna handla om ett psykiskt tillstånd som skulle kunna härledas ur extrem stress och ovälmående. När jag hör ordet reaktiv tänker jag osökt på kärnkraft (fråga mig inte varför, då snurrar jag bara iväg på ämnen jag egentligen inte kan något om). Kärnkraft är coolt.

Det får räcka! Hoppas jag tillfredsställt hans behov av roligare ordbajs 🙂

Idag fick vi upp vår presentation på väggen inför vernissaget imorgon. Känns riktigt bra. Känns som att vi fått ihop en riktigt bra kampanj på tiden och med de medel och kunskaper vi hade.

Var i samband med det här arbetet jag fick min fina komplimang. Slängde ihop talet till presentationen på en timme igår och jag ”rörde gruppen till tårar”. Lite kul och höra.

Ska faktiskt ta och gotta mig åt den komplimangen. Känns skönt att göra det för en gångs skull – bygger lite självförtroende. Måste vara den absolut sämsta människan på att ta emot och lyssna till komplimanger! Så för en gångs skull ska jag njuta av att känna mig duktig!

Har inte blivit Mental Träning som tänkt. Inte blivit något idag. Men har kompenserat med en massa Mental Näring istället. Semi-avslutat projekt, smarriga komplimanger, en galen vovve, en tokig fästman och avslut med Magnus Betnér. Visstja, glömde blev God Energi och Mental Näring i en smäll —> Testade svamp soppan idag – helt klart en ny favorit!

Nu påpekar mannen i sängen bredvid mig att det var Reaktiv Effekt jag skulle ordbajsa om. Oh well. Han får la nöja sig 🙂

NU ska jag sluta uppfylla hans önskningar för kvällen. Och istället krypa ner och mysa med honom och störa hans ensliga macho lycka.