Välj en sida

Det här med jobb….

Det brutalsuger!

Jag vet att jag är kompetent och duktig och klarar av att göra jobbet alldeles utmärkt – men hur får man en arbetsgivare att komma till den insikten när de hanterar 100-tals (om inte 1000-tals) ansökningar till varje tjänst där de flesta har något man vill kalla ”erfarenhet”?

”Erfarenhet” – vilket äckligt ord. I ett samhället där utbildning är individuellt från person till person kan man inte förlita sig på det som en merit.
I detta samhälle där 40+-are inte kan hantera en mobiltelefon, tror att kristendomen och katolicismen är två helt olika religioner, att Canada tillhör USA och att internet är något man kan kasta ut genom fönstret när det inte fungerar, och dessa likväl väljs i första hand på grund av deras såkallade ”erfarenhet” – har jag ingen chans.

Den enda reella skillnad oss emellan är att dom är gamla och har fler rynkor.
Det enda man kan göra är att sucka djupt och bläddra vidare till nästa lediga tjänst

För att inte försjunka i allt för djup depression ägnar man sig istället åt en sport kallad budgivning och drar hem riktigt fina godsaker för helt galet låga priser.
Jag älskar att få paket! Fick hem flera av  mina grejer idag bland annat dessa helt underbara stövletter som passade likt handen i handsken.

Skor är verkligen Guds gåva till kvinnan! Om det finns något som kan göra en lycklig oavsett hur man mår fysiskt och med sitt utseende så är det skor!

Me LOVE shoes!

————

Var på anställningsintervju hos G4S imorse och precis som jag visste har jag så gott som redan fått jobbet.

The downside är att det är en timanställning som inte börjar förrän i Augusti – jag som behöver pengarna IGÅR!
Det som begränsar mig något är just det faktum att jag vägrar nöja mig (vilket iofs är till fördel också för jag ger mig inte förrän jag får det jag vill ha – sen kan man diskutera hur pass realistiskt det är men jag ska ha det här jobbet i minst ett år och jag måste kunna trivas med det jag gör) jag har bestämt mig för vilken bransch jag vill ha  jobb i nu och då ska jag ha det. Men det tar sin lilla extra tid bara just därför.

Nej! Nu ska jag ägna mig åt den underbara man som ställer in CD-spelaren på bilen när jag ska hämta upp den senare för att köra till gymmet så att  introt till vår låt är det första jag har när jag startar motorn. Jag älskar verkligen den mannen!